Sandwichborden

Sandwichborden zijn twee met buitenkwaliteit affiches beplakte kanaalplaten die door middel van kabelbinders aan elkaar zijn bevestigd. We leveren de borden op A0  en A1 formaat. De A0 variant is uiteengezet met inclusief en exclusief drukwerk. U kunt er bij de A0 variant dus ook voor kiezen zelf blueback affiches aan te leveren. De sandwichborden worden kant en klaar geleverd en kunnen direct worden ingezet. Mocht u ook de plaatsing en de eventuele vergunningsverstrekking voor de campagne door ons willen hebben verzorgd, aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Een paar veelgestelde vragen beantwoord:

De aangegeven prijs gaat over een compleet sandwichbord met 2 platen, welke tevens aan 1 kant reeds bevestigd worden geleverd. We leveren sandwichborden vanaf 20 stuks. De sandwichborden worden kant en klaar geleverd inclusief kabelbinders. Zo kunt u na levering meteen aan de slag kunt met uw campagne. De normale levertijd voor de bovengenoemde prijzen is uiterlijk 2 weken.

Hieronder ziet u de prijstabellen van A0 formaat (841 x 1189 mm) en A1 formaat (594 x 841 mm) sandwichborden.

A0 sandwichborden

Aantal - A0 sandwichbordenprijs incl. affichesprijs bij zelf affiches aanleveren
20 t/m 50€ 12,50 per stuk € 8,50 per stuk
51 t/m 100€ 11,50 per stuk € 7,50 per stuk

A1 Sandwichborden

Aantal - A1 sandwichbordenprijs incl. affiches  
20 t/m 50€ 7,50 per stuk
51 t/m 100€ 6,50 per stuk
De sandwichborden worden kant en klaar geleverd. U kunt er gelijk mee aan de slag. Verzendkosten binnen Nederland € 29,50. Spoedlevering mogelijk.

Sandwichbord

ESB reclame

A1 sandwichborden zijn licht en handzaam. Ze hebben daardoor als bijkomend voordeel dat ze ook hoog kunnen worden opgehangen. Deze strak afgewerkte borden kunnen tevens ongeacht de hoeveelheid uitingen worden verwerkt tegen dezelfde prijs per bord. Dus heeft u meerdere boodschappen of wilt u afwisseling per bord. Dan is dit een goed alternatief.

A1 Sandwichbord