ESB Driehoekborden

Dat driehoeksborden een prima buitenreclame medium zijn voor de presentatie van uw evenement, product, bedrijf of boodschap blijkt wel uit het feit dat ondanks de opkomst van nieuwe technologieën driehoeksborden al decennia lang een substantieel deel van de totale buitenreclame markt opeisen. het grootste voordeel van driehoeksborden is dat ze doelgroepsgericht uitgezet kunnen worden en daarmee zeer doeltreffend het publiek bereikt. ESB reclame heeft dit medium door de jaren heen in kwaliteit verbeterd door onder anderen het plakproces te optimaliseren en door het ontwikkelen van vaste reclamedragers voor concessie gemeentes.

Locaties

Onze driehoeksborden worden geplaatst bij belangrijke in- en uitvalswegen, supermarkten, scholen en belangrijke verkeersknooppunten zodat uw reclamecampagne optimaal tot uiting komt. ESB draagt daarbij steeds zorg voor een acceptabele dekkingsgraad, zonder het stadsbeeld te verstoren. Om te kunnen zien hoe de verdeling van de locaties is kunt u bij ons altijd locatielijsten opvragen. En wanneer u graag specifiek punt in de route wilt benadrukken kunt u dat altijd aangeven.

Prijzen en Mogelijkheden

De prijzen en mogelijkheden voor de plaatsing van driehoeksborden zijn erg afhankelijk van de gemeente waar de campagne gevoerd wordt. Neem daarom contact met ons op voor een offerte op maat.

Recycling?

Wist u dat alle materialen na een driehoeksbordencampagne worden gerecycled? Na de campagne worden de affiches weer van de plaat verwijderd en kunnen ze naar het oud papier. De kunststof platen worden daarna weer beplakt voor een andere campagne.

Voor prijzen of meer informatie kunt u per email of telefonisch contact opnemen.